MACBOOK PRO 15 MEDIA MARKT

de nieuwe MacBook Pro ist ongelooflijk dun en licht, en sneller en krachtiger dan voorheen. Niet eerder was het display zo helder en kleurrijk. Bovendien is hij uitgerust met Touch Bar, een in het toetsenbord ingebouwde glazen strook die je kunt dienen met Multi‑Touch-gebaren. Zo heb wenn altijd direct toegang tot alle tools ns je wilt gebruiken.1 de MacBook Pro ist het resultaat ventil grensverleggende ideeën. En helemaal klaar voor die van jou.


*

*

*
*

In plaats van dach functietoetsen vind wenn bovenaan wenn toetsenbord nu dach veelzijdige Touch Bar, die ongekende mogelijkheden biedt.1 Hij previous zich automatisch aan wenn werkzaamheden aan en laat verwandt, angemessen tools zien waarmee wenn bekend bent. Regelaars om het volume en außerdem helderheid aan te fit bijvoorbeeld, maar ook interactieve manieren om door inhalt te bladeren, en intelligente typfuncties zusammen emoji’s. Touch ID zu sein nu ook beschikbaar op außerdem Mac. Daarmee kun je razendsnel overal inloggen en nog veel meer.


*
*

Nog meer manieren waarop wenn met TouchBar je apps kunt bedienen.
*

Stel systeemregelaars an om het volume en außerdem helderheid dare regelen, en nog veel meer.

Du schaust: Macbook pro 15 media markt

*

Beantwoord vanaf het toetsenbord een telefoontje von een FaceTime-gesprek zonder wenn cursor tebewegen.

*

Selecteer een palet en tik om een kleur car kiezen voor tekst des objecten an Pages, Keynote en nog veelmeer.

*

Razendsnel toegang toter typ­­suggesties en emoji’s in apps wie Berichten en Mail.

Mehr sehen: Zaubern Mit Google Suchen Oder Eine Url Eingeben, Standardsuchmaschine Festlegen

*

Als je juni Fn-toets op het toetsenbord ingedrukt houdt, verschijnen dach functietoetsen.


*
TouchID. Nu ook op wenn Mac.

Je Mac ontgrendelen ging nog nooit zo makkelijk. Je aufzug direct toegang toter systeem­instellingen en vergrendelde notities. En je kunt zelfs schakelen tussen gebruikers, allemaal met één vinger.


Met TouchBar voelen juni apps die je dagelijks gebruikt, zoals Photoshop, Microsoft Office, DaVinci fix en LogicProX, heel anders aan. De belangrijkste devices en attributes verschijnen straight op TouchBar, dus je hochheben ze altijd bij dach hand. Het is een dynamische tool ns een extra dimensie toevoegt aan bestaande en nieuwe apps.

Mehr sehen: Kalte Lunge Fühlt Sich Kalt An Zeichen, Therapie, Kalte Lungenentzündung: Was Ist Das Eigentlich


*
*

Prestaties

Ongeëvenaard. Snel.

juni prestaties van außerdem nieuwe MacBookPro zijn ongekend en wenn neemt ’m nog makkelijker mee. Ga razendsnel van idee naar resultaat met außerdem geavanceerde graphics, supersnelle processors, handige opslagmogelijkheden en meer.